Skip links

Gelijkspel beëindigt winstreeks van 4 wedstrijden

Na 4 wedstrijden op rij te hebben gewonnen kwam er een einde aan die reeks. In speelronde 5 was Nick Cooiman van VVV Venlo de tegenstander.

Aristote ging meteen vol op de aanval. In minuut 11 resulteerde dit al in de openingstreffer. Na een mooie beweging in de zestien meter volgt een diagonaal schot in de verre hoek: 1-0. Een klein kwartier later staat het alweer 1-1. Nadat Aristote aanviel counterde Nick Cooiman. De keeper wist de spits met een verre uittrap te bereiken. Die spits legde de bal keurig af op zijn medespits die voor de gelijkmaker tekende.

In minuut 37 wist Nick Cooiman zelfs op voorsprong te komen. Een hoge steekpass over de rechtsback van de tegenstander heen kwam terecht bij zijn aanvaller. Die rondde vervolgens rustig af met links: 1-2. Voor Aristote leek dit zijn eerste verliespartij te worden. Totdat Aristote in de 90e minuut een nederlaag wist te voorkomen door na een goede sleepbeweging diagonaal raak te schieten: 2-2. In de volgende speelronde staat Menno Bouhuijzen van NAC Breda te wachten.

Bekijk hieronder de wedstrijd tussen Aristote Ndunu en Nick Cooiman: