Skip links

Laatste wedstrijd van het seizoen omgezet in winst

In de allerlaatste wedstrijd van het seizoen nam Aristote Ndunu het op tegen Stefan Vellinga van PEC Zwolle.
Na het eerdere en pijnlijke verlies tegen Dani Hagenbeuk van Ajax ging Aristote vol voor de winst.

Aristote begon goed aan de wedstrijd. In de 11e minuut resulteerde dit al in een doelpunt. Zijn spits draaide binnen de zestien naar zijn rechtervoet en vond de verre hoek: 1-0. In de 28e minuut stond het alweer gelijk. Een afgevallen bal werd opgepikt en in de rechterhoek gekruld: 1-1. Vlak voor rust nam Aristote voor de tweede keer de leiding. Deze goal leek heel erg op de 1-0. In tegenstelling tot de eerste goal werd de bal in de linkerhoek geschoten: 2-1.

Na rust vergrootte Aristote de voorsprong. Na een goede actie viel de bal gelukkig voor de voeten van zijn spits die de bal laag in de linkerhoek schoot: 3-1. Stefan wist toch een aansluitingstreffer te maken. In minuut 75 kreeg Stefan een penalty die hij met een mooie panenka door het midden binnenschoot: 3-2. Deze stand bleek ook de eindstand.

Hierbij eindigt Aristote Ndunu op een 7e plaats in de eDivisie. Voor hem zal dit een teleurstelling zijn aangezien hij een tijd bovenin meedeed en zelfs even op plek 1 heeft gestaan. Desondanks heeft hij het seizoen op een positieve manier weten af te sluiten. Op naar volgend seizoen!