Skip links

Aristote neemt in de eerste helft ruim afstand van Sparta en schrijft 3 punten bij

Na de nipte overwinning tegen Menno Bouhuijzen van NAC Breda stond Frank van der Slot van Sparta Rotterdam op het programma. De eSporter van Sparta begon het seizoen perfect. De laatste weken loopt het echter wat minder. Voor Aristote was dit geen reden om hem te onderschatten.

Na een wat aftastend begin kwam de wedstrijd los. In minuut 18 was het Aristote die op voorsprong kwam. Na een goede aanval kwam de bal terecht bij de aanvallende middenvelder die op zijn beurt uithaalde: 1-0. Nog geen 20 minuten later vergrootte Aristote zijn voorsprong. De linksbuiten van Aristote werd diep gestuurd. Een strakke voorzet naar de tweede paal werd binnen geschoten door de spits: 2-0.

Direct na rust ging Aristote door. Na het raken van de paal volgde in de 49e minuut een goede individuele actie, die vervolgens werd afgerond met een hard en laag schot in de linkerhoek: 3-0. Aristote wist uiteindelijk nog een 4e goal te maken. De middenvelder wist randje 16 aan te leggen voor een diagonaal schot met links: 4-0. Frank van der Slot wist de stand nog naar 4-1 te brengen na een goede individuele actie.

Al met al een goede wedstrijd van Aristote! Volgende week staat de topper tegen Levy Frederique van Excelsior Rotterdam op het programma.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd: