Skip links

Aristote Ndunu aanwezig op de Global Series Playoffs in Amsterdam

Vorige week vonden de Global Series Playoffs plaats in Amsterdam. Dit toernooi is samen met de grand finals in Londen het grootste FIFA toernooi van het jaar. De beste FIFA spelers van over de hele wereld waren hierbij aanwezig.

Aristote was hier ook bij maar dan niet als speler. Aristote was namelijk actief als social reporter van 433. De content die gefilmd werd poste hij zelf op het Instagram kanaal 433fifa (1.7 miljoen volgers).  Zo maakte hij beelden en unieke content voor de vele volgers. De volgers konden zien wat er achter de schermen gebeurde en hoe het er op zo’n event nu eigenlijk aan toe gaat.

Netwerken

Voor Aristote was dit dé uitgelezen mogelijkheid te netwerken. Zo leerde hij meerdere grote namen (commentatoren, oud voetballers, professionele FIFA spelers) in de eSports wereld kennen. Waaronder Chuboi, SpencerFC, Jimmy Conrad, Mike Labelle, Brandon Smith, Adam en Daniël. Deze personen hebben een prominente rol in de FIFA wereld.

Verloop toernooi

Het toernooi werd ingedeeld in twee mini toernooien. Het ene toernooi was de ps4 divisie en het andere toernooi de xbox divisie. De ps4 divisie werd gewonnen door de Argentijn Nicholas van Transfermarkt eSports. De xbox divisie werd gewonnen door de Duitser Michael Bittner.

Vlog 

Tot slot heeft Aristote een vlog gemaakt over het event.

Bekijk deze video hieronder: